Nederlanders lopen massaal buikgriep op in Hotel Macedonie

aquapark-hotel-izgrevIn Macedonië genieten van je vakantie. Veel Nederlandse toeristen dachten er in ieder geval wel zo over. In het Macedonische Ohrid zijn vele Nederlanders op vakantie en daarvan verblijven verschillende in het luxe hotel “Izgrev Spa & Aquapark”. De luxe vakantie pakt voor veel toeristen anders uit dan gewenst was. Er is een groot aquapark, maar veel van de hotelgasten zitten vaker op de toilet dan aan de waterkant.

Waar de buikgriep ineens vandaan komt?

Het is niet bekend waar de buikgriep ineens vandaan kwam, maar er gaan geruchten dat de hygiene in het aquapark niet optimaal was. Helaas is opsporen waar buikgriep is begonnen zeer lastig. Het voorkomen van buikgriep is ook lastig. Wanneer buikgriep is ontstaan is er eigenlijk geen houden meer aan. Wel is het hotel met man en macht bezig het aquapark weer goed schoon te krijgen. Het hotel kon niet voorkomen dat enkele Nederlanders naar het ziekenhuis moest voor de behandeling van buikgriep. Uiteraard zijn er meer toeristen ziek dan alleen Nederlanders.

De reisorganisatie Corendon heeft laten weten ruim 300 Nederlanders in het hotel aanwezig waren. Het hotel bied plaats aan 700 gasten. Je kan wel stellen dat het hotel zeer geliefd is onder de Nederlanders. Er komen ook nog steeds veel Nederlanders naar het luxe hotel Izgrev, maar deze hoeven zich inmiddels niet meer druk te maken om de hygiene in het aquapark. Ben je ook één van de Nederlanders die afreist naar hotel Izgrev in Macedonië? Je bij Corendon omboeken en zo in een ander hotel verblijven.

Comments are closed.